<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=234310510383548&ev=PageView&noscript=1" />

Konsert med Ola Bremnes

med Tore Bruvoll og Gjermund Silset

Sangskriveren, historiefortelleren og artisten Ola Bremnes har siden han satte melodi til Folk i husan,  levert sanger som har satt dype spor i det norske folk. Svolværmannen står bak sanger som Har du fyr, E du nord, Grågåsa, Rødbrune seil og Mi pia, din gutt. I 2020 feiret han 40 år som artist og turnerte hele Nord-Norge for fulle hus med sangene sine. Artister som Kari Bremnes, Moddi , Hekla stålstrenger med flere, har alle fått nyte godt av Olas raushet og fått lov til å lage sine versjoner av sangene hans.

Med seg har han to av sine faste våpendragere gjennom mange år. Den legendariske bassisten Gjermund Silset, med en musikalsk CV som overgår det meste her til lands, samt gitaristen Tore Bruvoll, mest kjent fra Hekla Stålstrenga.

Sammen tar de publikum med på en reise gjennom Olas rikholdige katalog. Her blir det salte og søte historier, dramatiske historier, sanger om håp og kjærlighet pluss en god dose kystkultur: Ola har i mange år hatt et kunstnerisk samarbeid med maleren Karl Erik Harr som åpner utstilling samme dag de har konsert. De  to har i en årrekke skrevet brev til hverandre. Karl Erik har sendt ramsalte tekster, som Ola har satt melodi til. I fjor ga de ut et album sammen som heter På Nord : Kulturhistoriske perler!

De perlene vil garantert vil få ekstra glans i det miljøet Kystens Arv representerer.

Utsøkt musisering, spilleglede og solid smak av nord:

Alt får du på konserten med Ola Bremnes og musikerne hans på Kystens Arv!

  •  (Foto/Photo)
    1/1