<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=234310510383548&ev=PageView&noscript=1" />

Tilbud til skoler og barnehager

Vi har ulike dagsopplegg til skoleklasser og barnehager.
Alle oppleggene må forhåndsbestilles. Se skjema nederst på siden.
Her ser dere en oversikt over hvilke opplegg vi tilbyr, og når de er tilgjengelige. Klikk på dem for å lese mer.

Her ser dere en oversikt over hvilke opplegg vi tilbyr, og når de er tilgjengelige. Klikk på dem for å lese mer.

Praktisk informasjon

Støtteordningen Kultur-Tur
Den Kulturelle Skolesekken har en støtteordning kalt Kultur-Tur som skal gjøre kulturinstitusjonene i fylket mest mulig tilgjengelig for skoleelever. Tiltaket gjelder for besøk utenfor egen kommune i skoletiden. Hvis dere vil søke om støtte til en tur hit til Museet Kystens Arv må dere først avtale tid, dato og pris med oss og evt. med et busselskap. Deretter tar dere kontakt med DKS på dks@stfk.no for å få klarert om de støtter turen. Kultur-Tur dekker vanligvis både transport og opplegg på museet. 

Priser og bestilling 
Se priser inne på siden til hvert enkelt opplegg, ved å trykke på kortene over. 
Bestill helst i god  tid, og gjerne via bestillingsskjemaet under. 

Bålhus
Bålhuset er gratis å bruke, og er et populært sted å spise matpakken hvis man vil grille, eller hvis det regner. Ved er tilgjengelig, men man må selv tenne opp. Gi beskjed ved påmelding hvis dere vil bruke bålhuset. 

Spesialtilpasset opplegg
Ta kontakt dersom dere har spesielle ønsker, så syr vi sammen et opplegg spesielt til dere. Enten et dagsopplegg eller et som går over flere dager.

Egne aktiviteter
Det er også mulig for skoler å gjennomføre egne opplegg på museumsområdet. Snakk gjerne med oss først. 

Overnatting
Dersom dere ønsker overnatting, har vi både teltplasser og sovesaler på naustloft. Ta kontakt, så finner vi noe som passer for dere. 

Sykkeltur
Det er fint å sykle til museet fra trondheim. Da kommer man gratis med ferja. Et stykke etter rørvik ferjeleie tar "gammelveien" av. Det er en grusvei som følger fjorden, og blant annet går forbi gamle helleristninger. Les mer her. 

Se også