<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=234310510383548&ev=PageView&noscript=1" />

Jazz på museet

Lørdag 9. mars kl. 13.30

Konsert med Julia Luis Seifert, Patrick Wiborg Dahle og Aleksander Lyng Gifstad
Lokale gjesteartister: Ida Husby og Mari Thung

Kortreist, hjemmelaget, gjenbrukt Jazz på Museet tar slagordene til 2019 på alvor. Vi starter konsertserien 2019 med ny besetning som følger de nye kravene til bærekraftig liv. Mens byens blås forblir i byen tenkte Julia hun kunne finne fram treblåseinstrumenter som hun så sist for 4 år siden. Hvis de ikke er for støvete når hun tar de ut av esken lørdag kl. 13 så skal vi få oppleve noe…i det minste blir det klimanøytral.
Patrik sitt bidrag er at han fant fram en slektning i nærområdet som spiller litt i blant.
I tillegg kunne vi overbevise de to bygdekvinnene Mari og Ida om å øke andelen Indre Fosninger til 80%. Da blir det flerstemt sang fra lykkelige landbefolkning.
Så tar vi med hjemmelaget musikk fra utøvende, norske og svenske talenter. Vi skal også gjenbruke noen av låtene vi har spilt før, alt for framtida vår. 
Til slutt er det ikke noe mer å si enn at vi har øvd i flere tiår for å rive deg bort fra lørdagshandelen. Du er invitert til å tilbringe en time med Jazz uten å tenke på den nye grønnsaksskjæreren du skal kjøpe. Bli med å redde klimaet!

Gratis inngang! Hatten går!