<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=234310510383548&ev=PageView&noscript=1" />

Undervannsafari

Miljøagentene åpner miljøutstillingen «Håp for Havet», du kan kjøre undervannsdrone med Blueye, historiefortellinger i naustet med forteller Hege Merakerås og mye mer.

Museet Kystens Arv er et familie-eldorado, og vi lover at barna ikke kommer til å kjede seg!

På vårt herlige uteområdet har vi et eget båtbyggeri for barn, båter barna kan ro, sandkasse, lekebåt, båtbasseng og selvfølgelig fjæra med tang og småkryp. 

Også utstillingene er laget for barn og unge. Bli med når Miljøagentene åpner utstillingen "HÅP FOR HAVET?". Miljøutstillingen «Håp for Havet» er lagd med utgangspunkt i problemstillingen: vil plast og mikroplast ødelegge verdenshavene – og hva kan vi gjøre for å unngå det? For det enkelte mennesket er havet uendelig stort. Men kan vi bruke havet som søppelkasse, og samtidig tro at vi kan høste av havets ressurser i all fremtid? Hva er mikroplast? Hvordan havner egentlig søpla i havet? Og hva kan vi gjøre for å berge havet, fuglene og fisken?

HEGE MERAKERÅS er profesjonell forteller. Det betyr at hun kan flere historier enn de fleste! Hun sitter klar i naustet og vil fortelle deg eksotiske historier om sjøen, båter og masse annet spennende.

BLUEYE kommer med sine splitter nye undervannsdroner så vi kan utforske hva som skjuler seg under havoverflaten. Blueye har som mål å lage verdens beste undervannsdrone for utforskning av havet. Har du lyst til å styre din egen undervannsdrone?

På vårt nye spiseri Flo og Fjæra kan hele familien fylle på med ny energi– og de voksne kan kose seg med en kaffe på verandaen!

Billetter og priser

Voksne 120 kr. Barn 60 kr. Familie 290 kr. 
Billetter kjøper du her.