<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=234310510383548&ev=PageView&noscript=1" />

Åpningsfest Flo & Fjæra - konsert og ølsmaking

Åpningsfest for vårt nye spiseri Flo og Fjæra med både konsert og ølsmaking.

  • Flo_og_Fjra_banner_uten_tekst.jpg

Mange kjenner våre nye kokker Stig Bjørnar Mandal og Bjørn Erik Vangen fra FosenMat og Smørehallen. De er hekta på lokalmat – og opptatt av at det ikke skal koste skjorta. Dette er framifrå fagfolk som vet opp og ned på både de firbeinte og de med gjeller. Til åpningsfesten setter de noen saftige burgere på menyen.

ØL-SMAKING. På Reins Kloster har de virkelig knekt koden for hvordan man lager økologisk øl helt i toppsjiktet. Til åpningsfesten kommer deres eminente nye ølbrygger Mike Malott for å lede oss gjennom øl-smakingen. Mulig han har litt prisbelønt is på innerlomma også.

Flo og Fjæra setter lokalmat i høysetet. På åpningsfesten lanserer vi også vår nye «Ankerdram» som i tillegg til lokal akevitt eller eplesaft består av ost, fisk og kjøtt.

  • Kado.JPG

KADO) er et nordtrøndersk akustisk og vanvittig trivelig vise-pop-orkester. De svinger innom Kystens Arv for å sette den rette stemningen. KADO er Knut Ola Vang – vokal og tangenter, Sveinung Næss – vokal og lurk, Lars Øyvind Berg – vokal og gitar, Bendik Lund Haanshus – gitarer og kor, Magne Vestrum – kontrabass, Vidar Berg – slagverk og kor.

Billetter og priser

Inngang og konsert: 150 kr. Inkludert ølsmaking: 300 kr. 
Billetter kjøper du her.